Новини около “Американски пай 4”

by Влади Неколов

След разговор между ComingSoon.net и продуцентът Крейг Пери във връзка с развитието на продължението на една от малкото успешни гимназиални комедии в последните години – “Американски пай”, става ясно, че четвъртата част ще бъде режисирана и написана от Джон Хървиц и Хейдън Склосбърг (Harold & Kumar Go to White Castle и продължението). Те са казали, че това няма да е рибоот или римейк, а продължение на R-rated трилогията, излязла между 1999 и 2003г.

 

Както винаги, ако ще го правят[Хървиц и Склосбърг] искат да го направят както трябва.

Казва продуцентът и продължава:

Хората, които направиха “Harold & Kumar” ще режисират и се надявам до Нова година да имаме нещо, което да огледаме, за да видим дали ще ни устройва. Както можете да си представите, има много работа за вършене около нагласяването на графиците на актьорите, защото всички за заети. Алисън например, си има шоуто, както и бебе, така че на нея много ѝ се събира, но мисля, че ако скоро получим хубав сценарий и всички го харесат, ще опира само до график. Защото искаме да съберем всички стари актьори – само така ще можем да го направим както трябва.

Ето ти! Излезе една свестна комедия (говоря за “Лесна а?”, ако не се сещате Winking smile) от този род и жанра се раздвижи веднага. Надявам се обаче това продължение да не запрати цялата поредица в небитието и да разбие репутацията, която си гради вече 11 години.