“(UPDATE)Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” първи трейлър на 13 декември

by Влади Неколов

От Walt Disney Pictures обявиха, че първият трейлър на новият филм за карибските пирати ще бъде разпространен online точно в 23ч. българско време, на 13 декември.

pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides1

Историята отново разказва за приключенията на Джак Спароу и неговия екипаж от колоритни образи. При една неочаквана среща, Джак се сблъсква с Анджелика (Пенелопе Крус) – жена от миналото му, която без да губи време го убеждава да тръгне с нея, а целта на пътуването е една – да се стигне до истинския Извор на младостта. Въпреки че я познава от много години, Джак не е сигурен какви са истинските намерения на Анджелика.

Но когато тя го принуждава да се качи на кораба „Отмъщението На Кралица Ана“, чийто капитан е конкурентния пират Черната брада (Йън Макшейн), Спароу попада в ситуация от която много трудно ще се измъкне.

Не мога да кажа, че не съм развълнуван както от предстоящият трейлър, така и от новите попълнения – Пенелопе Круз е като излята по калъп точно за такива роли, а Йън Макшейн – който ще играе Черната брада, се е снимал в един от най-добрите сериали напоследък “Устоите на земята”, “Златният компас”, озвучавал е в “Кунг-фу панда” и т.н.

Ще почакаме още две седмици и ще видим Winking smile.

UPDATE Трейлърът вече излезе и можете да го видите тук!