“Ухаааа” последен трейлър на “Хари Потър 7” втора част

by Влади Неколов

It All Ends Right Here

Както казах, свидетели сме последните издихания на рекламната кампания на “Хари Потър” сагата. Остава по-малко от месец до премиерата и докато леко изтрещелите фенове започват да ги налагат суицидни мисли, по-умерените, като мен, чакат с нетърпение 13 юли, макар да знаят, че десетте дена след тази дата ще са прекарани в баси дискомфорта. Все пак, това са си 10 години.

Как ще да е! Важното е, че е налице финалният трейлър на “Хари Потър и даровете на смъртта 2”. Ама наистина финалният. От половин месец, като за последно, бяхме удавени във всевъзможни постери, флайери, банери, тийзъри и TV спотове и ето я кулминацията, изпълнена с ретроспективни намеци, екшън, пак екшън, някоя магийка, че и LOTR препратки, което за мен никак не е лошо. Бихолд:

Реално погледнато, какво да кажа? Ми супер си е, не знам какво повече би искал някой. Не знам, може би би било интересно да направят нещо малко по-специално – все пак става въпрос за последният трейлър, но определено върши работа и в тази си форма.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2ще е предпремиерно по българските 2D, 3D и IMAX3D кина от 13 юли, а официалната премиера е на 15-ти.